Andre ting du kan gøre med din Smartphone

Der er desværre mange der køber en dyr smartphone, og kun ser dem som en telefon. Men en smartphone er meget mere end bare en telefon. De nyeste modeller har Dual- eller endda Quad-core processor med en hastighed på mere end 1 gigaherz, og mange er nu om dage skabt med én eller flere gigabyte RAM og yderligere fire eller otte gigabyte ROM. Det er med andre ord en computer så kraftig som mange laptops man har i hænderne, og med internetforbindelse og GPS giver det et utal af mulige brugsmuligheder. Her er nogle af dem:

  • Mange nye smartphones kan også sende infrarøde signaler, hvilket sætter dem i stand til at virke som fjernbetjening til et Smart TV for eksempel.
  • Med et gadget der hedder et HML link kan du forbinde din Smartphone med et TV så du kan spille dine spil direkte på skærmen.
  • Der er også flere forskellige apps der kan transformere din smartphone til en scanner.
  • Mange smartphones kan lave deres egen wi-fi hotspot, så du kan koble andre apparater (som din laptop eller tablet). Det kan for eksempel være nyttigt hvis du er på et hotel eller andre steder hvor du skal betale for internet forbindelsen.
  • Du kan også spille på fodbold og andre sportsbegivenheder via din smartphone. Hvis du for eksempel går in på Pokerstars er der et væld af muligheder for at spille på sport. Du kan også spille poker eller gå på virtuelt kasino.
  • Pulsmåler – der er apps som tillader din telefon at læse hjerterytmen i pulsåren, ved hjælp af kameraets blitz lys.

Dette er kun nogle af de mange ting du kan bruge din smartphone til. Gør dig selv en tjeneste, og søg på nettet efter netop den app der passer til dig. De fleste apps er enten gratis eller meget billige, så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang.

Comments Off on Andre ting du kan gøre med din Smartphone

Filed under Smartphone