Tilbehør til mobiltelefoner

Mobilen er blevet en af vores bedste venner, og evige følgesvend. Den fortjener selvfølgelig at vi passer godt på den med et cover, som samtidig giver os en chance for at udtrykke noget om vores peronlighed. Skal det være lækkert læder i maskulint look? Udgør coveret en lille fiks dametaske eller er man mere street til et cover af gummi med et politisk budskab eller personligt print. Hvem siger i øvrigt man kun skal have et cover? Vi har jo ikke kun et sæt tøj, og klæder os efter vores humør. Eksempelvis har vi sportstøj, og kan benytte mobilen som pulsur hvis vi har den i en armholder.

Funktion og æstetik vigtig

I Politikens dækning af den årlige Mobile World Congress bliver der lagt stor vægt på såvel den funktionelle som den æstetiske side af vores mobiltelefoner. Heldigvis er udviklingen på begge fronter i en rivende udvikling. ”Smartphones bliver smukkere og smartere” opsummerer de.

Bærbar og aktuel

Til en havefest eller en picnic har de fleste også lyst til lidt musik. Du bliver helt sikkert populær, hvis du er den der kan trylle eksterne højtalere op af lommen. I stedet for at piske rundt fra butik til butik for at lede efter alt dette lækre tilbehør til din mobil, så bruger du selvfølgelig også mobilen til at købe det online.

De fleste vil også gerne høre deres yndlingsmusik eller radioprogram når de løber, cykler eller benytter offentlig transport. Der findes mange høretelefoner, som har både en bedre kvalitet og en federe farve end standardudstyret. Hvis du bevæger dine arme meget når du motionerer, så er trådløse høretelefoner et must have! Slut med at blive viklet ind i ledninger! Du sparer både tid og penge på Salerunner. Køb også en ekstern oplader, og din mobil har batteri i dobbelt så lang tid.

Comments Off on Tilbehør til mobiltelefoner

Filed under Smartphone